Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
gevulde portobello's met halloumi

Gevulde portobello’s met halloumi

  • Eenvoudig

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hete lucht: 180°C). Leg de portobello’s en de paprika op een bakplaat. Meng 3 el olijfolie met ½ van de knofl ook en ½ van de tijm. Bestrijk de portobello’s en de paprika met wat van het oliemengsel. Vul de portobello’s met de tomaat en de lente-ui. Bedruppel met het overige oliemengsel. Bestrooi met zout en peper. Dek losjes af met aluminiumfolie. Bak ca. 20 minuten in de oven. Neem uit de oven en draai de paprika om. Bak zonder folie ca. 10 minuten verder.

  2. 2. Neem het geheel uit de oven en verhit de oven op de grillstand. Leg de stukken paprika bovenop de portobello’s. Beleg met de halloumi. Gril enkele minuten tot de halloumi goudbruin is.

  3. 3. Meng 1 el olijfolie met de overige tijm, de overige knoflook, de kappertjes en de rode peper. Verdeel het oliemengsel over de halloumi. Verdeel wat rucola over de borden en leg de gevulde portobello’s erop.

Per portie: 725 kcal | 14 g koolhydraten | 35 g eiwit | 58 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe, Adam Bush Foodstyling: Amy Stephenson Foto’s: Mike English Styling: Olivia Wardle

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)