Bereiding
- Breng in een pan water met wat zout aan de kook. Doe de perziken in de pan en kook ca. 2 minuten. Giet de perziken af en laat ze afkoelen. Pel het vel van de perziken, snijd de perziken doormidden en verwijder de pitten.
- Verhit de prosecco met de likeur en de suiker in een steelpan op middelhoog vuur. Roer tot de suiker is opgelost en verwarm nog ca. 2 minuten door. Zet het vuur laag en voeg de perziken
toe. Pocheer de perziken ca. 3 minuten, haal de pan van het van het vuur en laat de perziken in de siroop afkoelen. Voeg na ca. 10 minuten de frambozen toe aan de siroop. - Schep de perziken en frambozen uit de siroop en verdeel over borden. Serveer met de bollen vanille-ijs. Bedruppel met een beetje van de siroop.
Per stuk: ca. 300 kcal
2 g eiwit | 1 g vet | 51 g koolhydraten
© olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Amy Stephenson