Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Pruimen gevuld met manchego en pijnboompitten

Pruimen gevuld met manchego en pijnboompitten

  • Eenvoudig

  • 29 minuten bereidingstijd29 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 16

Ingrediënten

Bereiding

  1. Wel de pruimen ca. 20 minuten in lauwwarm water. Verhit 1 el olijfolie in een pan, rooster de pijnboompitten goudbruin en neem ze uit de pan. Snijd de manchego in kleine blokjes. Maal de kaas, de  pijnboompitten en 1 el olijfolie in een keukenmachine fijn. Snijd de bieslook fijn en meng hem door het kaasmengsel. Breng op smaak met peper.

  2. Laat de pruimen uitlekken en dep ze droog. Vul de pruimen met het kaasmengsel. Steek in elke pruim een houten prikker. Evt. serveren met ketchup.

Per portie: 110 kcal | 9 g koolhydraten | 3 g eiwit | 6 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)