
Pulpo met olijf, bleekselderij en gebakken aardappelen
Eenvoudig
35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd
Duik in de mediterrane keuken met dit heerlijke recept voor pulpo, perfect gekruid en krokant gebakken. Een eenvoudig maar verfijnd gerecht dat de smaken van de zee en het land perfect samenbrengt. Ideaal voor een zomerse avond met een goed glas wijn!
Lees verder onder de advertentie
Duik in de mediterrane keuken met dit heerlijke recept voor pulpo, perfect gekruid en krokant gebakken. Een eenvoudig maar verfijnd gerecht dat de smaken van de zee en het land perfect samenbrengt. Ideaal voor een zomerse avond met een goed glas wijn!
Bereiding
Snijd de aardappelen in grove stukken en kook gaar in gezouten water. Bak vervolgens kort, maar stevig aan in een koekenpan tot de aardappelen net iets krokant worden. Kook de bleekselderij beetgaar.
Bak de pulpo aan in olijfolie, bestrooi met een snufje paprikapoeder en voeg de olijven toe. Bak kort en voeg dan de aardappelen en bleekselderij toe.
Haal de pan van het vuur en voeg vervolgens het citroensap en de citroenrasp toe aan de pan. Meng goed door. Breng op smaak met zout en peper.
Uit het boek
Simply Good
€ 35,99