Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Cover voor Rabarbercompote met mascarponemousse

Rabarbercompote met mascarponemousse

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Een supermakkelijk dessert om te maken, maar perfect als lichte en frisse afsluiten van het diner.

Bereiding

  1. Maak de rabarber schoon en snijd hem grof. Pers de sinaasappels uit. Meng het sap met 50 g suiker en breng aan de kook met de rabarber. Kook de rabarber in ca. 10 minuten zacht. Laat afkoelen in de koelkast.

  2. Klop de slagroom stijf met 25 g suiker. Snijd het vanillestokje in de lengte door en schraap het merg eruit. Klop het vanillemerg door de mascarpone. Spatel er de slagroom doorheen. Serveer met de rabarbercompote.

Per portie: 332 kcal | 18 g koolhydraten | 3 g eiwit | 25 g vet

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)