Foodies 10/2024
Wij gaan bakken
Cover van
Rabarberwodka

Rabarberwodka

  • Eenvoudig

  • 5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd

  • ca. 1440 uur wachttijdca. 1440 u. wachttijd

Advertentie

Aantal liter
1.2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de rabarber in een gesteriliseerde pot of fles met 2 l inhoud en schenk de wodka en de suiker erop. Voeg het vanillestokje toe, als je dat gebruikt.

  2. Roer of schud tot de suiker is opgelost, sluit de fles af en laat op een donkere koele plek ca. 2 maanden trekken. Schenk door een kaasdoek of fijne zeef in een schone fles. De rabarberwodka blijft op een koele, donkere plek tot zes maanden goed.

Per portie (25 ml): 65 kcal | 5 g koolhydraten

© BBC Good Food Magazine / Immediate Media Receptuur: Samuel Goldsmith & Helena Busiakiewicz Fotografie: Sean Calitz Styling: Max Robinson Foodstyling: Phil Mundy

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)