Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
gebakken tonijn

Radicchiosalade met gebakken tonijn

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Meng 1 tl olijfolie met de sinaasappelrasp en -sap, de wittewijnazijn en de kappertjes. Breng de dressing op smaak met zout en peper.

  2. 2. Wrijf de tonijn in met 1 tl olijfolie en bak in een koekenpan op hoog vuur ca. 2 minuten per zijde.

  3. 3. Meng de radicchio, de veldsla, de bieslook, de bleekselderij en de bonen met de dressing en schep de salade goed om. Verdeel de salade over twee borden en verdeel de tonijn eroverheen. Per portie: ca. 330 kcal 47 g eiwit | 5 g vet | 19 g koolhydraten

Per portie: 330 kcal | 19 g koolhydraten | 47 g eiwit | 5 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Anna Glover Foto’s: Jemma Wats Styling: Anna Glover Foodstyling: Rebecca Newport

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)