Abonneren
Foodies 08/2025
Spaanse zomer
cover met spaanse gazpacho in kom
Cover voor Ragù

Ragù

  • Gemiddeld

  • ca. 2 uur bereidingstijdca. 2 u. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui. Schrap de winterpeen en snijd hem in kleine blokjes. Was de bleekselderij en snijd hem in kleine blokjes. Snijd het spek in zeer kleine blokjes. Verhit de olijfolie en fruit er de ui, de wortel en de bleekselderij ca. 10 minuten in. Voeg het spek en het gehakt toe. Bak alles 15-20 minuten op hoog vuur tot het gehakt bruin is en al het vocht verdampt is.

  2. Blus het geheel af met de rode wijn en voeg de tomaten en ca. 100 ml water toe. Stoof de saus ca. 1 uur op laag vuur. Voeg de melk toe en laat nog ca. 45 minuten sudderen. Breng de saus op smaak met zout en peper. Meng de saus met al dente gekookte paccheri of rigatoni (pasta).

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (4 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!