Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
januari recepten

Ramen met enoki en ei

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1.  Maak de bouillon volgens dit recept.

  2. Kook de noedels in water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in ca. 6 minuten halfzacht en laat ze schrikken. Pel de eieren en snijd ze doormidden. Snijd het groen van de lente-uitjes in ringetjes. Verdeel het varkensvlees in stukjes.

  3. Verhit de bouillon. Verdeel de noedels, de enoki en het varkensvlees over kommen. Giet de hete bouillon erbij. Leg de halve eieren erop en strooi de lente-ui eroverheen.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

4.5 / 5.0 (6 stemmen)