Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Rigatoni met worst, salie en pecorino

Rigatoni met worst, salie en pecorino

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie en de boter in een ruime braadpan. Bak er de salieblaadjes in ca. 1 minuut knapperig in. Schep de salie uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Knijp het worstvlees in kleine balletjes uit het vel direct in de pan en bak ze in ca. 8 minuten rondom goudbruin. Schep de worstballetjes uit de pan en houd ze apart.

  2. Doe de rigatoni, de bouillon, de venkelzaadjes en de tomatenpassata in de pan en breng het geheel aan de kook. Kook de pasta in ca. 12 minuten beetgaar. Voeg de worstballetjes weer toe en warm alles goed door. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi vlak voor het serveren met de krokante salieblaadjes en de geraspte pecorino.

Per portie: 647 kcal | 59 g koolhydraten | 33 g eiwit | 31 g vet

Receptuur en fotografie: Willem van Santen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (3 stemmen)