Bereiding
- Doe de noedels in een hittebestendige kom, giet er kokend water (uit de waterkoker) overheen en laat 3-5 minuten staan tot de noedels zacht zijn. Giet af en doe de noedels in een kom met
koud water zodat ze niet uitdrogen of aan elkaar plakken. Zet apart. - Klop alle ingrediënten voor de dressing met 2 el koud water in een kleine kom. Breng op smaak met zout en peper. Doe de wortel, de komkommer, de sugarsnaps en de helft van de koriander in een kom en meng met de helft van de dressing.
- Giet de noedels af en meng ze met de groenten in de kom. Verdeel de salade over 2 serveerkommen en garneer met de pinda’s en de overige koriander. Druppel er de rest van de dressing overheen.
Per portie: ca. 699 kcal
15 g eiwit | 24 g vet | 100 g koolhydraten
© BBC Good food / Immediate Media Receptuur: Liberty Mendez Foto’s: Hayley Benoit