Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Rocky road van witte chocolad

Rocky road van witte chocolade

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

  • ca. 2 uur wachttijdca. 2 u. wachttijd

Lees verder onder de advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de chocolade met de boter au bainmarie (in een hittebestendige kom boven een pan met zacht borrelend water). Let op dat het niet te heet wordt.

  2. Bekleed een rechthoekig bakblik of een plastic bakje (ca. 15×10 cm)met vershoudfolie. Giet de gesmolten chocolade in de vorm en strooi er de cranberry’s en amandelen overheen. Dek af met vershoudfolie of een deksel en laat ca. 2 uur opstijven in de koelkast. In een afgesloten bak in de koelkast is de rocky road ca. 1 maand houdbaar.

Per portie: 132 kcal | 11 g koolhydraten | 2 g eiwit | 9 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)
  1. Smelt de chocolade met de boter au bainmarie (in een hittebestendige kom boven een pan met zacht borrelend water). Let op dat het niet te heet wordt.
  2. Bekleed een rechthoekig bakblik of een plastic bakje (ca. 15×10 cm)met vershoudfolie. Giet de gesmolten chocolade in de vorm en strooi er de cranberry’s en amandelen overheen. Dek af met vershoudfolie of een deksel en laat ca. 2 uur opstijven in de koelkast. In een afgesloten bak in de koelkast is de rocky road ca. 1 maand houdbaar.

Per stukje: ca. 132 kcal
2 g eiwit | 9 g vet | 11 g koolhydraten

Foto’s & receptuur: Willem van Santen