Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
rodebietenhummus

Rodebietenhummus

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de rode bieten goed uitlekken na het koken of als je ze uit de verpakking haalt. Maal de bieten, de kikkererwten, de knoflook, de tahin, 3 el olijfolie en royaal zout en peper in een  keukenmachine glad. Proef de hummus en breng eventueel nog extra op smaak met zout en peper. Roer het citroensap erdoorheen.

  2. Serveer de hummus in een kommetje en besprenkel eventueel met wat extra olijfolie. Serveer de hummus met platbrood en crackers bij de lunch of als borrelhapje.

Per portie: 243 kcal | 13 g koolhydraten | 8 g eiwit | 17 g vet

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)