Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
rodekool salade

Rodekoolsalade met druiven en ricotta

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schaaf of snijd de rode kool in dunne reepjes en gooi de harde kern weg. Meng de geraspte kool met de azijn en 2 el olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel ca. 20 minuten staan.

  2. Was ondertussen de druiven en halveer ze. Roer de ricotta los en breng hem op smaak met zout en peper. Verdeel de rodekoolsalade over borden en verdeel de druiven en de ricotta erover. Druppel 2 el olijfolie eroverheen.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!