Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
rodekool salade

Rodekoolsalade met druiven en ricotta

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schaaf of snijd de rode kool in dunne reepjes en gooi de harde kern weg. Meng de geraspte kool met de azijn en 2 el olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel ca. 20 minuten staan.

  2. Was ondertussen de druiven en halveer ze. Roer de ricotta los en breng hem op smaak met zout en peper. Verdeel de rodekoolsalade over borden en verdeel de druiven en de ricotta erover. Druppel 2 el olijfolie eroverheen.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)