Bereiding
Op zoek naar een snel hoofdgerecht? Probeer eens deze roerbak met garnalen en waterkers. Verrassend (en) makkelijk!
- Klop de maizena met de sojasaus in een kleine kom tot een gladde pasta. Roer de rijstwijn, de bouillon, de witte peper en de sesamolie erdoorheen. Snijd het waterkersblad los van de stelen en houd apart.
- Verhit de olie in een hapjespan of wok op hoog vuur en bak er het witte deel van de lente-ui 30 seconden in. Voeg de waterkersstelen, de gember, de knoflook en de rode peper toe en roerbak het geheel 12 minuten tot de aroma’s vrij komen. Voeg de garnalen en het waterkersblad toe en hussel alles kort door elkaar. Voeg de saus toe en roerbak nog 12 minuten tot de garnalen roze kleuren en de
saus iets ingedikt is. Lekker met gekookte rijst.
Per portie: ca. 235 kcal
14 g eiwit | 18 g vet | 7 g koolhydraten
© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Anna Glover Foto’s: Danielle Wood Styling: Alex Breeze Foodstyling: Amy Kinnear, Sophie Denmead