Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
roergebakken varkenshaas

Roergebakken varkenshaas met pittige zwartebonensaus

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Wentel de varkenshaas in de maïzena en bestrooi met zout en peper. Verhit 2 el olie in een wok en bak er de varkenshaas goudbruin in.

  2. Neem de varkenshaas uit de pan en verhit 1 el olie in de pan. Fruit er de ui en de groene peper in en bak kort. Voeg de gember, de szechuanpeper en de chilivlokken toe en bak kort.

  3. Voeg de bonensaus en 100 ml water toe en breng aan de kook. Voeg de varkenshaas toe en verwarm. Serveer met de mie.

Per portie: 462 kcal | 20 g koolhydraten | 37 g eiwit | 25 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Rob Streeter Styling: Davina Perkins Foodstyling: Amy Stephenson

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)