Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Roggebrood met blauwe kaas en vijgenjam

Roggebrood met blauwe kaas en vijgenjam

  • Gemiddeld

  • ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrijk de plakjes roggebrood met de roomkaas. Snijd de blauwschimmelkaas in dunne plakken en verdeel ze over 4 plakjes roggebrood. Maak 2 stapels van ieder 3 plakken rogge brood, leg de laatste plak (met alleen de roomkaas) naar beneden.

  2. Verpak de stapeltjes in vershoudfolie en druk ze stevig op elkaar. Leg ca. 1 uur in de koelkast.

  3. Pak de roggebrood sandwiches uit en snijd ze schuin door. Besmeer de sandwiches met de vijgenjam en bestrooi ze met de tuinkers. Beleg de sandwiches eventueel met de plakjes verse vijgen.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)