Bereiding

  1. Breng een pan met ruim water aan de kook en kook de eieren ca. 7 minuten. Giet de eieren af en laat ze schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren en zet ze opzij.
  2. Doe de schelvis in de pan en giet er de halfvolle melk en voldoende water overheen om de vis onder te zetten. Breng het vocht aan de kook en pocheer de vis 2-3 minuten. Haal de vis uit de
    pan, verwijder de huid en de graten en snijd de vis in stukken.
  3. Doe de spinazie in een zeef en giet er kokend water overheen. Druk het vocht met de achterkant van een lepel uit de spinazie. Meng de spinazie met 1 tl knoflookolie en ¾ van de pecorino. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Verdeel de spinazie en de vis over het roggebrood. Snijd de eieren in parten en verdeel ook over het brood. Breng op smaak met peper en garneer met de overige pecorino.

Per portie: ca. 273 kcal 30 g eiwit
11 g vet 13 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Anna Glover Foto’s: Sam Stowell Styling: Davina Perkins Foodstyling: Anna Glover