Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Romesco

Romesco

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Maal voor de romesco alle ingrediënten in een blender of keukenmachine fijn. Schep de romesco in een schaal.

  2. Verhit voor de olie de olijfolie in een pannetje en fruit er de knoflook, het venkelzaad en de rode peper ca. 3-4 minuten in. Neem van het vuur en laat kort afkoelen. Roer de gehakte peterselie door de olie.

  3. Schenk de olie over romesco en serveer.

Per portie: 390 kcal | 6 g koolhydraten | 5 g eiwit | 38 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!