Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
ijs aardbei aardbeienijsjes

Romige aardbeienijsjes

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Halveer de aardbeien en meng ze met de suiker op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster de aardbeien 15-20 minuten tot ze zacht en sappig zijn.

  2. Doe de aardbeien met de gecondenseerde melk en de volle melk in een blender en draai het tot een glad geheel. Verdeel het mengsel over ijsvormpjes, doe de stokjes erin en zet de ijsjes minstens 1 nacht in de vriezer.

Omdat je gewoon nooit genoeg krijgt van de heerlijke zoete smaak van aardbeien, frambozen, blauwe bessen en bramen uit het seizoen. Zelf je aardbeienijsjes maken doe je zo!

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (4 stemmen)