Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Romige cannellinibonen met lamsboutsteak

Romige cannellinibonen met lamsboutsteak

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Bestrooi het lamsvlees aan alle zijden met zout en peper en bak 2-3 minuten per zijde, afhankelijk van de dikte van het vlees. Leg op een bord en laat ca. 5 minuten rusten. Snijd het vlees in plakjes.

  2. Doe de knoflook, de sjalot en de ansjovis in de pan, draai het vuur wat lager en bak 2-3 minuten, tot de ansjovis is gesmolten. Voeg de rozemarijn, de bouillon en de bonen toe en laat 2-3 minuten zachtjes koken, tot de bouillon is opgenomen. Roer de spinazie erdoorheen. Laat nog een paar minuten koken, tot de spinazie is geslonken en breng op smaak met zout en peper. Serveer de bonen met de plakjes lamsvlees erbovenop.

Per portie: 392 kcal | 21 g koolhydraten | 34 g eiwit | 17 g vet

© BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Ailsa Burt Fotografie: Toby Scott Styling: Faye Wears Foodstyling: Katie Marshall

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)