Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Romige cavolo nero met prei

Romige cavolo nero met prei

  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de koolbladeren schoon en verwijder de harde stelen en dikke nerven. Snijd het blad grof. Verhit de boter en de olie in een ruime pan op matig vuur en fruit er de ui in ca. 5 minuten zacht in. Voeg de cavolo nero toe en fruit ca. 5 minuten verder tot het blad begint te slinken.

  2. Voeg de prei, de bouillon en 300 ml slagroom toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en kook afgedekt ca. 15 minuten. Roer af en toe door.

  3. Roer de rest van de room, de mosterd, een flinke snuf nootmuskaat en de parmezaan erdoorheen en verhit nog 1 minuut. Breng op smaak met zout en peper en serveer.

Per portie: 370 kcal | 7 g koolhydraten | 6 g eiwit | 34 g vet

© BBC Good Food / Immediate Media

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)