Foodies 10/2024
Wij gaan bakken
Cover van
Romige eenpanspasta met pancetta en parmezaan

Romige eenpanspasta met pancetta en parmezaan

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Lekker doordeweeks! Met dit gerecht krijgt elke doordeweekse avond een vakantietintje, zeker als je buiten kunt eten. Probeer nu deze romige eenpanspasta met pancetta en parmezaan!

Bereiding

  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak er de pancetta knapperig in. Schenk de bouillon erbij, roer de pasta erdoorheen en breng het geheel aan de kook. Kook de pasta in ca. 8 minuten nog net niet helemaal gaar.

  2. Roer de slagroom en de parmezaan erdoorheen en laat nog ca. 2 minuten verder garen tot de pasta al dente is. Breng de pasta op smaak met zout en peper. Roer de basilicum erdoorheen en serveer de romige eenpanspasta met pancetta en parmezaan.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Steven Joyce Styling & foodstyling: Rebecca Seal

Wat vind jij van dit recept?

4.1 / 5.0 (11 stemmen)