Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Romige gnocchigratin met erwtjes en basilicum

Romige gnocchigratin met erwtjes en basilicum

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Deze romige gnocchigratin met erwtjes en basilicum uit de airfryer is heerlijk smeuïg en vol smaak. Een simpel gerecht dat perfect is voor een doordeweekse avond!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Deze romige gnocchigratin met erwtjes en basilicum uit de airfryer is heerlijk smeuïg en vol smaak. Een simpel gerecht dat perfect is voor een doordeweekse avond!

Bereiding

  1. Verwarm de airfryer voor op 160°C (elektrische oven: 175°C / heteluchtoven: 155°C). Pel en snipper de knoflook.

  2. Breng de bouillon en de room met de knoflook aan de kook in een pannetje. Doe de gnocchi, de doperwten en het basilicum in een ovenschaal die in de airfryer past en schenk het bouillonmengsel eroverheen.

  3. Bestrooi met de mozzarella en de parmezaan en zet het geheel in de airfryer. Bak ca. 30 minuten (oven: ca. 37 minuten) tot de kaas een goudbruin korstje heeft.

Per portie: 533 kcal | 52 g koolhydraten | 21 g eiwit | 27 g vet

Fotografie en receptuur: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)