
Romige gnocchigratin met erwtjes en basilicum
Eenvoudig
45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd
Deze romige gnocchigratin met erwtjes en basilicum uit de airfryer is heerlijk smeuïg en vol smaak. Een simpel gerecht dat perfect is voor een doordeweekse avond!
Lees verder onder de advertentie
Deze romige gnocchigratin met erwtjes en basilicum uit de airfryer is heerlijk smeuïg en vol smaak. Een simpel gerecht dat perfect is voor een doordeweekse avond!
Bereiding
Verwarm de airfryer voor op 160°C (elektrische oven: 175°C / heteluchtoven: 155°C). Pel en snipper de knoflook.
Breng de bouillon en de room met de knoflook aan de kook in een pannetje. Doe de gnocchi, de doperwten en het basilicum in een ovenschaal die in de airfryer past en schenk het bouillonmengsel eroverheen.
Bestrooi met de mozzarella en de parmezaan en zet het geheel in de airfryer. Bak ca. 30 minuten (oven: ca. 37 minuten) tot de kaas een goudbruin korstje heeft.