Foodies 06/2025 Kleur
Koken met kleur
cover van foodies koken met kleur
rosé kombucha punch

Rosé kombucha punch

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

  • ca. 2 uur wachttijdca. 2 u. wachttijd

Een lichte en frisse dorstlesser voor een luie middag aan het zwembad. Met of zonder alcohol is deze rosé kombucha punch een lekkere bijvuller.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 12

Ingrediënten

Een lichte en frisse dorstlesser voor een luie middag aan het zwembad. Met of zonder alcohol is deze rosé kombucha punch een lekkere bijvuller.

Bereiding

  1. Was de grapefruits goed en snijd ze in schijfjes. Meng in een grote punchbowl de rosé, de kombucha en het fruit. Zet afgedekt ca. 2 uur in de koelkast zodat de smaken goed intrekken. Serveer de punch met lekker veel ijsblokjes.

Foto's: Willem van Santen  Receptuur: Lotte Corneth  Styling: Femke van Waveren  Foodstyling: Sjoerd Kleijn

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)