Foodies 01/2025
Lekker snel aan tafel
cover foodies lekker en snel aan tafel

Lees verder onder de advertentie

rosé kombucha punch

Rosé kombucha punch

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

  • ca. 2 uur wachttijdca. 2 u. wachttijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 12

Ingrediënten

Een lichte en frisse dorstlesser voor een luie middag aan het zwembad. Met of zonder alcohol is deze rosé kombucha punch een lekkere bijvuller.

Bereiding

  1. Was de grapefruits goed en snijd ze in schijfjes. Meng in een grote punchbowl de rosé, de kombucha en het fruit. Zet afgedekt ca. 2 uur in de koelkast zodat de smaken goed intrekken. Serveer de punch met lekker veel ijsblokjes.

Foto's: Willem van Santen  Receptuur: Lotte Corneth  Styling: Femke van Waveren  Foodstyling: Sjoerd Kleijn

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)

Lees verder onder de advertentie