
Rozenwafel met rood fruit, ahornsiroop en crème fraîche
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
30 minuten wachttijd30 min. wachttijd
Deze rozenwafels zijn een heerlijke traktatie voor elk moment van de dag. De knapperige wafels vormen de perfecte basis voor een verfrissende topping van rood fruit, verrijkt met zoete ahornsiroop en een romige lepel crème fraîche. Een smaakvolle combinatie van zoet en fris!
Lees verder onder de advertentie
Deze rozenwafels zijn een heerlijke traktatie voor elk moment van de dag. De knapperige wafels vormen de perfecte basis voor een verfrissende topping van rood fruit, verrijkt met zoete ahornsiroop en een romige lepel crème fraîche. Een smaakvolle combinatie van zoet en fris!
Bereiding
Doe de ingrediënten voor de wafels in een kom en meng goed door met een garde tot een glad beslag. Laat 30 minuten afgedekt met vershoudfolie rijzen.
Schep hierna het beslag in het wafelijzer en bak 2 wafels per persoon.
Maak het fruit schoon en verdeel daarna over de borden met wafels. Doe op elke wafel een eetlepel crème fraîche. Besprenkel met ahornsiroop en bestrooi met poedersuiker.
Uit het boek
Simply Good
€ 35,99