Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Rumcocktail met sinaasappel en muscovadosuiker

Rumcocktail met sinaasappel en muscovadosuiker

In samenwerking met De'Longhi
  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 1

Ingrediënten

‘Esma’ move over! De koffiecocktail van dit jaar is deze rumcocktail met sinaasappel en cold brew koffie, gemaakt met de Eletta Explore van De’Longhi.

Bereiding

  1. Doe de suiker in een tumbler glas. Knijp het sinaasappelpartje erboven uit en gooi het daarna in het glas.

  2. Voeg de angosturabitter toe. Stamp de sinaasappel met de suiker in het glas met een cocktailstamper. Vul het glas voor de helft met crushed ice en giet er de rum overheen.

  3. Voeg de cold brew toe en garneer met sinaasappelschil.

Per portie: 169 kcal | 11 g koolhydraten | 1 g vet

tumbler

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)