Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Sajoer

Sajoer

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze eventueel. Maak de Chinese kool schoon en snijd hem in repen. Was de puntpaprika, halveer hem in de lengte en snijd hem in reepjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Schil de gember en rasp hem fijn. Los het bouillonblokje op in ca. 300 ml kokend water.

  2. 2. Verhit de olie en bak er de ui, de knoflook en de sambal 3-4 minuten in. Voeg de gember toe en bak nog ca. 1 minuut. Voeg de sperziebonen, de paprika en de bouillon toe en breng op laag vuur aan de kook. Kook de bonen in 3-4 minuten gaar. Voeg de kool toe en kook nog ca. 1 minuut.

Per portie: 142 kcal | 8 g koolhydraten | 4 g eiwit | 9 g vet

Foto’s: Stephan van Raay Servies etc.: eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)