Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Sajoer bajem

Sajoer bajem

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de spinazie en laat hem goed uitlekken.

  2. Los het blokje vleesbouillon op in 250 ml heet water, voeg vervolgens het gehakt, de koentji en ui toe en laat een kleine 30 minuten zachtjes koken. Doe vervolgens de maiskorrels en spinazie erbij en roer tot de spinazie is geslonken; voeg eventueel nog zout naar smaak toe. Dit gerecht hoort wat ‘nat’ te zijn en kan met vocht gegeten worden.

Fotografie: Mitchell van Voorbergen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Groente Menu’s

€ 34,99
Cover Groente Menu's