Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
Sajoer bajem

Sajoer bajem

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de spinazie en laat hem goed uitlekken.

  2. Los het blokje vleesbouillon op in 250 ml heet water, voeg vervolgens het gehakt, de koentji en ui toe en laat een kleine 30 minuten zachtjes koken. Doe vervolgens de maiskorrels en spinazie erbij en roer tot de spinazie is geslonken; voeg eventueel nog zout naar smaak toe. Dit gerecht hoort wat ‘nat’ te zijn en kan met vocht gegeten worden.

Fotografie: Mitchell van Voorbergen

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Groente Menu’s

€ 34,99
Cover Groente Menu's