Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Salade caprese met pesto

Salade caprese met pesto

  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was het basilicum, schud het droog en pluk de blaadjes van de takjes. Was de peterselie, schud hem droog en pluk de blaadjes van de takjes. Rasp de parmezaan.

  2. Houd een handje basilicumblaadjes apart en pureer het overige basilicum met de peterselie, de parmezaan en de olijfolie tot een gladde pesto. Was de tomaten en dep ze droog. Snijd de tomaten in plakjes en verdeel ze over de borden.

  3. Snijd de mozzarella in plakken, scheur met de hand in stukjes en verdeel over de tomaten. Bestrooi met zout en verdeel de pesto eroverheen. Bestrooi met het apart gehouden basilicum en serveer.

Per portie: 352 kcal | 8 g koolhydraten | 17 g eiwit | 28 g vet

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)