Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Salade gésiers de canard

Salade gésiers de canard

  • Eenvoudig

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het spek in blokjes. Maak de sla schoon en schud hem droog. Pel en snipper de knoflook. Snijd de tomaten in stukjes. Snijd de gesiers de canard kleiner. Hak de walnoten grof.

  2. Klop de mosterd en de azijn door elkaar. Klop de olijfolie erdoorheen. Bak het spek in wat vet uit het blik van de eendenmaagjes uit. Fruit de knoflook kort mee. Voeg de eendenmaagjes toe en verwarm ze.

  3. Drapeer de sla en de tomaten op de borden. Verdeel de spekjes en de eendenmaagjes eroverheen. Besprenkel met de dressing. Strooi de walnoten eroverheen.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)