Salade van koolrabi, peer en cashewnoten
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Schil de koolrabi’s en snijd ze in dunne parten. Blancheer de koolrabi ca. 2 minuten in kokend water met wat zout. Koel de koolrabi af in koud water en laat hem goed uitlekken. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in parten. Meng de koolrabi en de peer met het citroensap en de olijfolie. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Snijd de salie in dunne reepjes. Rooster de cashewnoten in een droge pan goudbruin. Meng de mayonaise met de crème fraîche en breng het geheel op smaak met zout en peper. Verdeel de parten koolrabi en peer over borden en strooi de cashewnoten en de salie erover. Schep de mayonaise erop en bestrooi het geheel met grof gemalen peper. Lekker met geroosterd brood.