Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Salade van koolrabi, peer en cashewnoten

Salade van koolrabi, peer en cashewnoten

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de koolrabi’s en snijd ze in dunne parten. Blancheer de koolrabi ca. 2 minuten in kokend water met wat zout. Koel de koolrabi af in koud water en laat hem goed uitlekken. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in parten. Meng de koolrabi en de peer met het citroensap en de olijfolie. Breng het geheel op smaak met zout en peper.

  2. Snijd de salie in dunne reepjes. Rooster de cashewnoten in een droge pan goudbruin. Meng de mayonaise met de crème fraîche en breng het geheel op smaak met zout en peper. Verdeel de parten koolrabi en peer over borden en strooi de cashewnoten en de salie erover. Schep de mayonaise erop en bestrooi het geheel met grof gemalen peper. Lekker met geroosterd brood.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)