Salade met groene asperges en mozzarella
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Advertentie
Fris hoofdgerecht in de zomer of voorgerecht voor je vriendendiner? Maak deze salade met groene asperges, mozzarella en knapperig broodkruim.
Bereiding
Snijd de onderkant van de groene asperges ruim af. Kook de asperges in 4-6 minuten beetgaar in ruim water met zout. Giet de asperges af en spoel ze af met koud water. Pers de citroen uit en meng 1 el citroensap met 2 el olie. Meng de aangemaakte olie met de asperges. Breng op smaak met zout en peper.
Rasp de schil van de citroen. Bak het broodkruim krokant in 2 el olie. Voeg het citroenrasp toe en bak het kort mee. Breng op smaak met zout en peper.
Scheur de mozzarella in stukken. Serveer de stukken met de groene asperges. Bestrooi de salade met het broodkruim.
Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.