Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Salade met groene asperges en mozzarella

Salade met groene asperges en mozzarella

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Fris hoofdgerecht in de zomer of voorgerecht voor je vriendendiner? Maak deze salade met groene asperges, mozzarella en knapperig broodkruim.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Fris hoofdgerecht in de zomer of voorgerecht voor je vriendendiner? Maak deze salade met groene asperges, mozzarella en knapperig broodkruim.

Bereiding

  1. Snijd de onderkant van de groene asperges ruim af. Kook de asperges in 4-6 minuten beetgaar in ruim water met zout. Giet de asperges af en spoel ze af met koud water. Pers de citroen uit en meng 1 el citroensap met 2 el olie. Meng de aangemaakte olie met de asperges. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Rasp de schil van de citroen. Bak het broodkruim krokant in 2 el olie. Voeg het citroenrasp toe en bak het kort mee. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Scheur de mozzarella in stukken. Serveer de stukken met de groene asperges. Bestrooi de salade met het broodkruim.

Per portie: 480 kcal | 12 g koolhydraten | 27 g eiwit | 36 g vet

Foto: Stephan van Raay

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)