Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
Salade met komijn-biefstukreepjes

Salade met komijn-biefstukreepjes

  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Gezond was nog nooit zo makkelijk én lekker!

Bereiding

  1. Breng in een grote pan water aan de kook en kook er de maiskolven 4-5 minuten in tot ze gaar zijn. Haal ze uit het water met een schuimspaan en laat goed uitlekken.

  2. Verhit een koekenpan op hoog vuur. Bestrijk de biefstukken rondom licht met de zonnebloemolie en bestrooi met zout en peper. Wentel de biefstukken in het komijnpoeder. Bak het vlees 2 minuten per zijde in de koekenpan, leg het op een bord en laat rusten. Doe de maiskolven in de koekenpan en bak 5-6 minuten tot ze rondom licht geblakerd zijn.

  3. Meng de paprika, de ui en de sla in een kom. Klop in een kommetje de mosterd, de azijn en de olijfolie door elkaar met wat zout en peper. Meng de dressing door de groenten.

  4. Snijd het vlees in dunne reepjes. Verdeel de salade over 2 borden en leg er de mais en de biefstukreepjes bovenop. Besprenkel met de overgebleven vleessappen en de dressing.

© Olive Magazine / Immediate Media  Receptuur: Adam Bush  Foto’s: Mike English  Styling: Faye Wears Foodstyling: Katie Marshall

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)