Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Salade van kruiden en bloemen

Salade van kruiden en bloemen

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Snijd het brood in grove stukken van ca. 2×2 cm. Verhit de boter in een pan en bak er de croutons goudbruin in.

  2. 2 .Was de radijsjes en halveer ze. Maak de eikenbladsla, de little gem, de spinazie, de kruiden en de bloemen schoon en slinger ze droog. Pluk de blaadjes van de takjes. Verdeel de grote slabladeren in kleinere stukken. Hak de bieslook grof. Meng de sla met de kruiden en de bloemen in een grote schaal.

  3. 3. Klop de olijfolie met de azijn, zout en peper tot een dressing. Besprenkel de salade voor het serveren met de dressing.

Foto’s: Eddy Haitjema Foodstyling: Willem van Santen Styling & receptuur: Willemijn van der Kamp Servies etc.: eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)