Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Cover voor Salsicce met gebakken venkel en tomaat

Salsicce met gebakken venkel en tomaat

  • Eenvoudig

  • 40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de salsicce in stukken. Verhit de boter in een ruime pan en bak er de salsicce ca. 10 minuten rondom in. Was de venkel en snijd hem in parten. Was de tomaten en laat ze uitlekken.

  2. Was de rozemarijn en dep hem droog. Ris de naaldjes van de takjes. Voeg de venkel, het venkelzaad en de rozemarijn toe aan de worstjes en bak het geheel ca. 5 minuten. Voeg de tomaat toe en bak nog ca. 5 minuten. Breng het geheel op smaak met zout en peper.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)