Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor Saltimbocca alla romana

Saltimbocca alla romana

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg op iedere kalfsschnitzel een plak parmaham. Leg op de parmaham 3 blaadjes salie.

  2. Rol de kalfsschnitzels op.

  3. Prik de rolletjes vast met een cocktailprikker.

  4. Bestrooi de rolletjes met zout en peper en wentel ze door de bloem. Klop de overtollige bloem eraf.

  5. Verhit de olie en de boter in een koekenpan en bak er de saltimbocca’s ca. 4 minuten rondom in.

  6. Blus de saltimbocca’s af met de witte wijn en leg een deksel op de pan. Zet het vuur laag en laat het geheel ca. 4 minuten rustig pruttelen. Verwijder de cocktailprikkers uit de saltimbocca’s en serveer ze met het braadvocht.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

4.5 / 5.0 (2 stemmen)