Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor Saltimbocca met oregano en hazelnoten

Saltimbocca met oregano en hazelnoten

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pluk de oreganoblaadjes van de takjes en hak ze grof. Vouw in iedere kalfsschnitzel een plak parmaham en wat oregano. Prik de schnitzels dicht met een cocktailprikker en bestrooi ze met zout en peper.

  2. Verhit de boter in een braadpan en bak de saltimbocca en de spekblokjes rondom ca. 5 minuten. Voeg de zilveruitjes en de tomatenpuree toe en bak nog ca. 1 minuut. Blus af met de rode wijn. Laat het geheel ca. 10 minuten rustig afgedekt stoven.

  3. Rooster de hazelnoten in een droge pan goudbruin. Serveer de saltimbocca met de saus en strooi de hazelnoten eroverheen.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)