Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Sardinesalade met geroosterde paprika

Sardinesalade met geroosterde paprika

  • Eenvoudig

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Voor de dressing

Bereiding

  1. 1 Verhit de grill van de oven. Leg de paprika’s op een bakplaat en gril ze ca. 10 minuten onder af en toe omdraaien tot ze rondom zwartgeblakerd zijn. Doe de paprika’s in een kom, dek goed af

  2. 2 Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Meng de ciabatta met 2 el olijfolie en peper en verdeel hem over een bakplaat. Bak de ciabatta ca. 8 minuten in de oven. Schep

  3. 3. Meng de ingrediënten voor de dressing met 2 el van het paprikavocht door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Schenk de dressing over de geroosterde paprika’s en meng door elkaar. Voeg de venkel, de peterselie en de ciabatta toe en meng goed door elkaar. Voeg de sardines in stukken toe en meng voorzichtig door elkaar. Serveer meteen zodat de ciabatta nog krokant is.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Sarah Cook Foto’s: Kris Kirkham Styling: Rob Merrett Foodstyling: Adam Bush

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)