Lees verder onder de advertentie
Saucijsjes met bieslookpuree en broccoli
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Kook de aardappels in ca. 15 minuten gaar in water met wat zout. Bak de saucijsjes in ca. 20 minuten goudbruin in 2 el boter.
Maak de broccoli schoon en verdeel hem in roosjes. Kook de broccoli ca. 2 minuten in kokend water met wat zout. Giet de broccoli af en laat hem uitlekken.
Bak de broccoli ca. 3 minuten in 1 el boter. Giet de aardappels af en stoom ze even droog. Pureer de aardappels met 2 el boter en de melk. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de bieslook fijn en meng hem door de puree.
Neem de saucijsjes uit de pan en houd ze warm. Strooi de bloem in de pan en blus af met ca. 100 ml water. Roer door elkaar met een garde en laat de jus kort op laag vuur koken.
Verdeel de puree over borden en leg er de broccoli naast. Leg steeds 2 saucijsjes op de puree en verdeel er de jus overheen.
Lees verder onder de advertentie