Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor Savoiardi

Savoiardi

  • Gemiddeld

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Splijt het vanillestokje en schraap er het merg uit. Splits de eieren. Roer de eidooiers glad met het vanillemerg. Klop de eiwitten met een snuf zout stijf. Voeg al kloppend geleidelijk 130 g suiker toe.

  2. Spatel voorzichtig de eidooiers door het eiwitschuim. Zeef de bloem erover en spatel hem voorzichtig erdoorheen. Schep het mengsel in een spuitzak met ronde spuitmond. Spuit staafjes van ca. 8 cm lang op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat het beslag ca. 10 minuten drogen. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3).

  3. Strooi 5 el suiker over de lange vingers en bak ze 12-15 minuten in de oven. Neem de savoiardi uit de oven en laat ze op een rooster afkoelen.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)