Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
Schnitzel met zoetzure salade en friet

Schnitzel met zoetzure salade en friet

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
3

Ingrediënten

Voor de dressing

De tijd van een frietje met en vette snack is voorgoed voorbij. Na dit recept met schnitzel en zoetzure salade met friet wil je nooit meer anders!

Bereiding

  1. Verdeel de friet over een bakplaat of airfryer en bak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Meng in een kom de rode peper, de komkommer, de lente-ui, de wortel en de augurk met elkaar. Roer alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en meng met de salade.

  3. Verhit olie in een grote koekenpan, bak de schnitzels 2-4 minuten per zijde goudgeel en gaar erin, zo nodig in twee porties, en snijd in plakjes. Verdeel de friet over een schaal, leg de schnitzel erop en verdeel de salade erover.

Per portie: 788 kcal | 83 g koolhydraten | 23 g eiwit | 38 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Lulu Grimes Fotografie: Jonathan Gregson Styling: Hannah Wilkinson Foodstyling: Phil Mundy

Wat vind jij van dit recept?

4.7 / 5.0 (3 stemmen)