Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Schnitzel met zoetzure salade en friet

Schnitzel met zoetzure salade en friet

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
3

Ingrediënten

Voor de dressing

Bereiding

  1. Verdeel de friet over een bakplaat of airfryer en bak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Meng in een kom de rode peper, de komkommer, de lente-ui, de wortel en de augurk met elkaar. Roer alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en meng met de salade.

  3. Verhit olie in een grote koekenpan, bak de schnitzels 2-4 minuten per zijde goudgeel en gaar erin, zo nodig in twee porties, en snijd in plakjes. Verdeel de friet over een schaal, leg de schnitzel erop en verdeel de salade erover.

Per portie: 788 kcal | 83 g koolhydraten | 23 g eiwit | 38 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Lulu Grimes Fotografie: Jonathan Gregson Styling: Hannah Wilkinson Foodstyling: Phil Mundy

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)