Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Cover voor Shish kebab

Shish kebab

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Maak de stukken lamsvlees niet te klein. Zo worden de paprika en de champignons ook goed geroosterd, zonder dat het vlees droog wordt.

Bereiding

  1. Pel en snipper de knoflook. Meng de knoflook met de azijn, het citroensap, de mosterd en de olie. Breng op smaak met zout en peper. Snijd het lamsvlees in grove blokjes* (ca. 3×3 cm). Meng het lamsvlees met de marinade en zet het vlees ca. 6 uur in de koelkast.

  2. Maak de paprika’s schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in grove stukken. Maak de champignons schoon en halveer ze. Pel de uien en snijd ze in parten.

  3. Rijg het vlees om en om met de paprika, de champignons en de ui aan grote spiesen. Gril de spiesen 8-10 minuten rondom op een grill of barbecue.

Wat vind jij van dit recept?

4.7 / 5.0 (6 stemmen)