Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Sinaasappel en aardbei met chocoladesaus

Sinaasappel en aardbei met chocoladesaus

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was 1 sinaasappel met heet water, wrijf hem droog en rasp er de schil fijn af. Breng in een pannetje de slagroom met de likeur en de sinaasappelschil aan de kook. Hak de chocolade grof. Neem de slagroom van het vuur en roer er de gehakte chocolade en een snufje zout doorheen.

  2. Snijd de schil van de sinaasappels en snijd het vruchtvlees in plakjes. Was de aardbeien, laat ze goed uitlekken en halveer ze. Meng de sinaasappel met de aardbei en schenk er de chocoladesaus overheen.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)