Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
bubble tea

Sinaasappel-rooibos-bubble tea

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Zet de rooibosthee met 150 ml kokend water en laat tegelijk wat geraspte sinaasappelschil meetrekken. Laat helemaal afkoelen.

  2. Kook de boba volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de boba goed koud en laat uitlekken. Meng de boba met de honing.

  3. Verdeel de boba met de honing over de bodem van 2 grote glazen. Meng het sinaasappelsap met de afgekoelde thee en zeef het geheel. Vul de glazen tot ¾ met ijs en giet er de thee overheen. Je kunt de thee evt. naar smaak nog zoeter maken met wat suiker. Steek een speciaal bubble tea-rietje in de glazen en vul de glazen verder aan met melk.

Recept & fotografie: Willem van Santen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)