Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
Cover voor Siroop van citroen en limoen

Siroop van citroen en limoen

  • Eenvoudig

  • 18 minuten bereidingstijd18 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Rasp de schil van de citroenen over de suiker en pers ze vervolgens uit. Pers ook de limoenen uit. Breng in een pan met dikke bodem het citroen- en limoensap, het water en de suiker met rasp aan de kook. Laat een nacht rusten.

  2. Giet de siroop door een fijne zeef. Laat vervolgens nog 3 minuten koken en giet dan over in de fles. Serveer 5 delen water op 1 deel siroop. De siroop is koel bewaard een maand houdbaar.
    Heb je geen fijne zeef tot je beschikking, leg dan een of twee vellen keuken- papier in een vergiet.

A la Mère de Famille

Wat vind jij van dit recept?

3 / 5.0 (3 stemmen)