Sliptong met zeekraal en salsa verde
Gemiddeld
35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Pel en snipper de knoflook. halveer de jalapeñopeper en verwijder de zaadlijsten. Was de jalapeño en snijd hem in stukjes. Was de koriander en de munt en pluk de blaadjes van de takjes. Maal in de keukenmachine of blender de koriander, de munt, de jalapeño en de knoflook fijn. Maal het limoensap en de olijfolie erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper.
Was de zeekraal en laat hem goed uitlekken. Wentel de sliptongen in de bloem. Verhit 3 el boter in een grote koekenpan en bak er de sliptongen in ca. 4 minuten per zijde goudbruin in. stoof de zeekraal kort met 1 el boter.
Verdeel de zeekraal en de sliptongen over borden en verdeel er de salsa en de zoete chilisaus overheen.