Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Snelle paneer-kikkererwtencurry

Snelle paneer-kikkererwtencurry

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer de currypasta met 2 el yoghurt in een kom glad. Meng de paneer erdoorheen. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag op hoog vuur. Bak er de ui en de paprika in ca. 3 minuten zacht in. Voeg de paneer en de kikkererwten toe en bak 1 minuut verder. Voeg 50 ml water toe, breng aan de kook en kook nog 2 minuten.

  2. Meng intussen de overige yoghurt met de verse kruiden, het citroensap en het komijnpoeder en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de chapati’s of naan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de curry over 2 borden en serveer met de chapati’s of naan, de citroenpartjes en de yoghurtsaus. Garneer eventueel met extra verse kruiden.

Per portie: 600 kcal | 64 g koolhydraten | 28 g eiwit | 22 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)