Foodies 10/2024
Wij gaan bakken
Cover van
Snelle-pizza-van-Turks-brood

Snelle pizza van Turks brood

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 225°C / hetelucht: 200°C / gas: stand 4). Meng de tomatenpuree met de sambal. Pel de uien en snijd ze in ringen. Snijd de mozzarella in plakjes.

  2. Snijd het brood horizontaal doormidden. Bedruppel het brood met 4 el olijfolie en strijk er het sambalmengsel overheen. Leg de twee broodhelften met de snijvlakken naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat.

  3. Verdeel de uiringen, de salami, de olijven en de mozzarella over de pizza’s. Bak de pizza’s ca. 15 minuten in de oven en serveer ze direct. Lekker als hoofdgerecht met een simpele salade.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Janneke Duister
Servies etc.: Eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)