Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
‘Snickers’ baked oats

‘Snickers’ baked oats

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Sanne: "You got me at ‘Snickers’! Vroeger was Snickers een van mijn favoriete snoeprepen, tegenwoordig eet ik liever deze ‘Snickers’ baked oats als ontbijt met een extra swirl pindakaas eroverheen."

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C.

  2. Prak de bananen (of klop de eieren los) in een ruime kom. Voeg de melk, maple syrup, pindakaas en het vanille-extract toe en meng alles goed door elkaar. Schep er de havermout en bakpoeder doorheen.

  3. Hak de pinda’s in grove stukjes, ontpit de dadels en snijd ze klein. Schep de stukjes pinda en dadel met de chocolate chips door het beslag heen.

  4. Vet een cakeblik of een ovenschaal van 20 x 20 cm in en giet er het beslag in. Bak 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)

Simpel & Puur

€ 27,99
cover simpel & puur